IJsblokjesmachine Horeca

Professionele ijsmachine voor de horeca

Als je eigenaar van een horecazaak bent is een ijsblokjesmachine een zeer belangrijk onderdeel van de keuken. Voor drankjes en ook voedsel is het van belang dat deze koel geserveerd en gepresenteerd kunnen worden aan je klanten. Dat kan je alleen garanderen als je een professionele ijsmachine hebt. Daarom kun je bij Scotsman terecht voor een professionele horeca ijsblokjesmachine. Een professionele ijsmachine van Scotsman staat garant voor kristalhelder ijs, is milieuvriendelijk in gebruik en kan bijna overal in de keuken geplaatst worden. Innovatieve technologieën staan hierbij aan de basis.

Horeca ijsblokjesmachine: onze populairste modellen

 • EC 107 AS
   1.995
  • Soort apparaat: IJsmachine
  • Soort koeling: Luchtgekoeld
  • IJsproductie: 53kg/24uur
  • Afmetingen: 531x600x890 mm
  Vergelijken
 • EC 57 AS
   1.695
  • Soort apparaat: IJsmachine
  • Soort koeling: Luchtgekoeld
  • IJsproductie: 33kg/24uur
  • Afmetingen: 386x600x693 mm
  Vergelijken
 • NU 100 AS
   2.095
  • Soort apparaat: IJsmachine
  • Soort koeling: Luchtgekoeld
  • IJsproductie: 56kg/24uur
  • Afmetingen: 600x610x744 mm
  Vergelijken

IJskoud de beste: ijsblokjes voor iedere horecazaak

Gourmet ijsblokjes

De Gourmet-ijsblokjes van Scotsman zijn kristalhelder, puur, hard en traag smeltend. De snelle afkoelende werking en langzame verdunning zorgen voor een langdurige afkoeling van drankjes.

Klassieke ijsblokjes

Het klassieke ijsblokje met zes zijden zorgt, dankzij het grote oppervlak, voor een snelle koeling van alle dranken. Klassieke ijsblokjes zijn geschikt voor ieder glas en elke beker.

Cubelet ijsblokjes

Compact samengeperst schilferijs in onregelmatige chips. Cubelet-ijsblokjes zijn geschikt om te gebruiken in koolzuurhoudende dranken en smoothies. Ook geschikt voor presentatie van voedsel.

Schilferijs

IJs in zijn meest natuurlijke vorm. Zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen zoals koeldisplays en het gekoeld transport van verse vis, maar ook voor gekoelde drankjes.

IJsblokjesmachine horeca met XSafe: optimale reiniging en hygiëne

Hygiëne is in de horeca ontzettend belangrijk. Helaas kost schoonmaken van apparatuur vaak veel tijd. Een ijsblokjesmachine horeca is bij Scotsman uitgerust met XSafe technologie. Deze technologie zorgt dat 99% van alle bacteriën en virussen die zich in een professionele ijsmachine kunnen vormen worden vernietigd. Bovendien wordt de vorming van schimmel en slijm ook aanzienlijk verminderd. Dat betekent niet alleen dat je ijsmachines van Scotsman voor professioneel gebruik minder hoeft schoon te maken, maar ook dat ze langer meegaan. Lees hier meer over onze Xsafe technologie.

Onderhoudsvriendelijke ijsblokjesmachines horeca

IJsblokjesmachines horeca worden intensief gebruikt. Dat betekent dat deze regelmatig gereinigd en onderhouden moeten worden. Dankzij Cleanalert en OneTouch-cleaning is dat eenvoudiger dan ooit. Met Cleanalert weet je wanneer de ijsblokjesmachine toe is aan een reinigingsbeurt. OneTouch-cleaning zorgt dat je, met slechts één druk op de knop, een reinigingsprogramma kunt starten. Dankzij deze fijne hulpmiddelen ben je altijd op tijd met onderhoud aan de ijsblokjesmachines. Dat zorgt dat de uiteindelijke onderhoudskosten lager zullen uitvallen.

Maximale flexibiliteit met Scotsman ijsmachines voor professioneel gebruik

Of je nu een kleine of grote keuken hebt, een horeca ijsblokjesmachine van Scotsman is vrijwel overal te plaatsen. Dit komt dankzij Progressive Water Discharge (PWD). Op de EC- en EF-serie ijsblokjesmachines kan de waterafvoer 1,5 meter hoger liggen of maximaal 15 meter bij de ijsmachine verwijderd zijn. Daarmee biedt een Scotsman ijsblokjesmachine horeca maximale flexibiliteit in de keuken! Bovendien zijn onze ijsblokjesmachines eenvoudig te installeren zodat je ze snel in gebruik kunt nemen.

Horeca ijsblokjesmachine kopen bij Scotsman

Welk soort horeca ijsblokjesmachine je ook zoekt, Bij Scotsman vind je altijd de beste ijsblokjesmachine! Onze innovatieve technologieën garanderen producten van de allerhoogste kwaliteit. Kristalheldere ijsblokjes, milieu- en onderhoudsvriendelijke ijsmachines die ook nog eens overal toepasbaar zijn. IJsblokjesmachines horeca van Scotsman zijn ijskoud de beste! Bekijk hier onze verkooppunten of stuur een mail naar info@buram.nl als je vragen over onze producten hebt. Liever bellen? Bel dan naar (0297) 23 99 44 voor direct contact. Onze productspecialisten staan je graag te woord!

 

Koop dit product online bij
Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.