IJsblokjesmachines

Scotsman biedt de beste ijsblokjesmachines voor professioneel gebruik. Dankzij onze innovatieve technologieën zijn onze ijsblokjesmachines milieuvriendelijk in gebruik, bijna overal te plaatsen en garanderen zij kristalheldere ijsblokjes. Een Scotsman ijsblokjesmachine is dan ook niet voor niets ijskoud de beste!

Exclusief bij Scotsman ijsblokjesmachines:
traagsmeltende Gourmet ijsblokjes

Alleen verkrijgbaar bij Scotsman, ijsblokjesmachines die Gourmet ijsblokjes kunnen maken. Gourmet ijsblokjes van Scotsman zijn uniek in zijn soort. De snelle afkoelende werking en langzame verdunning zorgen voor een langdurige afkoeling van de geserveerde drankjes. De mineralen die in het gebruikte water zitten worden niet ingevroren in de ijsblokjesmachine. Dat betekent dat ons Gourmet ijs zuiverder is dan het water waaruit het gemaakt is. Lees hier meer over de verschillende ijssoorten.

 

Onze populairste ijsblokjesmachines

 • AC 47 AS
   1.595
  • Soort apparaat: IJsmachine
  • Soort koeling: Luchtgekoeld
  • IJsproductie: 25kg/24uur
  • Afmetingen: 386x600x643 mm
  Vergelijken
 • MF 26 AS
   4.495
  • Soort apparaat: IJsmachine
  • Soort koeling: Luchtgekoeld
  • IJsproductie: 120kg/24uur
  • Afmetingen: 563x536x531 mm
  Vergelijken

Voordelen van Scotsman ijsblokjesmachines

XSafe voorkomt verspreiding van bacteriën

Scotsman ijsblokjesmachines zijn uitgerust met Xsafe. Hiermee worden 99% van alle bacteriën en virussen vernietigd én wordt de vorming van schimmel en slijm aanzienlijk verminderd. Dit zorgt niet alleen voor minder schoonmaken en een langere levensduur, maar ook voor ijsblokjes van hoge kwaliteit met een neutrale smaak.

Een duurzame EcoX ijsblokjesmachine is beter voor het milieu

Alle Scotsman EcoX ijsblokjesmachines maken gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel R290. Dit koelmiddel is CFK- en HFK-vrij en is daarom niet schadelijk voor het milieu. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de prestaties. Een duurzame EcoX ijsblokjesmachine heeft een hoge koelcapaciteit en werkt energiezuinig.

Bijna overal te plaatsen dankzij Progressive Water Discharge (PWD)

Scotsman ijsblokjesmachines bieden maximale flexibiliteit als het gaat om de plaatsing van het apparaat. Dankzij Progressive Water Discharge (PWD) op de EC- en EF-serie kan de waterafvoer van de ijsblokjesmachine 1,5 meter hoger liggen of maximaal 15 meter bij de ijsklontjesmachine verwijderd zijn.

Scotsman ijsblokjesmachine & koffie:
de perfecte match!

Ongeacht welke stijl het beste bij jou past, filterkoffie, espresso, drip brew, geperst of anders, wij vinden dat koffie altijd perfect gemaakt en gepresenteerd moet worden. Michalis Dimitrakopoulos helpt ons de koffie- en ijscultuur te koesteren. Bekijk hier zijn beste recepten.

IJsblokjes voor iedere situatie

De Gourmet-ijsblokjes van Scotsman zijn kristalhelder, puur, hard en traag smeltend. De snelle afkoelende werking en langzame verdunning zorgen voor een langdurige afkoeling van de drank.

Gourmet ijsblokjes

De Gourmet-ijsblokjes van Scotsman zijn kristalhelder, puur, hard en traag smeltend. De snelle afkoelende werking en langzame verdunning zorgen voor een langdurige afkoeling van de drank.

Klassieke ijsblokjes

Het klassieke ijsblokje met zes zijden zorgt dankzij het grote oppervlak voor een snelle koeling van alle dranken. Klassieke ijsblokjes zijn geschikt voor ieder glas en elke beker.

Cubelet ijsblokjes

Compact samengeperst schilferijs in onregelmatige chips. Cubelet-ijs is zeer geschikt om te gebruiken in koolzuurhoudende dranken en smoothies. Ook geschikt voor de presentatie van voedsel.

Schilferijs

IJs in zijn meest natuurlijke vorm. Zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen zoals koeldisplays en het gekoeld transport van verse vis, maar ook voor gekoelde drankjes.

Soorten ijsblokjesmachines

In de horeca, foodretail, luchtvaart en zelfs in ziekhuizen zijn ijsblokjesmachines inmiddels onmisbaar. Sommige drankjes smaken nou eenmaal beter met een perfect ijsklontje. Ook voedselpresentaties kun je aantrekkelijker maken met het juiste ijs. Daarom vind je bij Scotsman een ijsklontjesmachine in verschillende soorten en maten. Naast een ijsblokmachine kun je bij Scotsman ook terecht voor ijs- en water dispensers, ijsdispensers en bunkers. Zo weet je zeker dat je de beste ijsblokjesmachine voor jouw situatie vindt!

Vind de beste ijsblokjesmachine bij Scotsman

Welk soort ijsblokmachine je ook zoekt, welke capaciteit je nodig hebt en hoe flexibel de ijsklontjesmachine ook moet zijn, bij Scotsman vind je altijd de beste ijsblokjes machine. Dankzij de innovatieve technologieën garanderen onze ijsblokjesmachines absolute topkwaliteit en zijn ze ook nog eens uiterst milieuvriendelijk. Bekijk hier onze verkooppunten of stuur een mail naar info@buram.nl als je vragen over onze producten hebt. Liever bellen? Bel dan naar (0297) 23 99 44 voor direct contact. Onze productspecialisten staan je graag te woord!

Koop dit product online bij
Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.