DXG 35 AS

Een druk op de knop…

en de ijsblokjes vallen direct in het glas. Deze ijsdispenser produceert maximaal 29 kg kristalheldere, langzaam smeltende gourmet ijsblokjes van het formaat Medium. Doordat de mineralen uit het water niet worden ingevroren, blijft een ijsblokje over dat zuiverder is dan het water waaruit het is gemaakt. Dit model beschikt over een bunker met een capaciteit van 11 kg wat gelijk staat aan ca. 500 ijsblokjes. De ijsdispenser beschikt verder over een antikalk systeem en is eenvoudig zelf te reinigen.

Adviesprijs:  5.295

exclusief BTW

Vind een verkooppunt
Ontdek alle voordelen
Onderhoudsvriendelijk

Goed onderhoud is van vitaal belang voor een langere levensduur. Dan is het goed te weten dat deze ijsmachine snel en eenvoudig is te reinigen.

Doe-het-zelf schoonmaak eenvoudig en snel

De luchtfilter condensor is toegankelijk aan de voorzijde waardoor de reiniging eenvoudig zelf kan worden gedaan. Dit bespaart geld en zorgt voor een langere levensduur van de ijsmachine.

Vangt ijsmachines’ vijand nummer 1

Het antikalk systeem zorgt ervoor dat de ijsmachine vrij blijft van kalkaanslag.

24/7 bescherming tegen bacteriegroei en geurtjes

Agion maakt de ijsmachine schoner en  duurzamer. Alle kunststof delen zijn uitgevoerd met een Agion-protectielaag die de groei van micro-organismen tegen gaat en onaangename geuren voorkomt.

Specificaties
Standaard
Afmetingen
Aansluiting
Verbruik
Kenmerken
Vind een Scotsman dealer in de buurt
Koop dit product online bij
Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.