DXN 107F

Compacte ijs & waterdispenser

Deze dispenser met Touch-free bediening biedt de keuze uit ijs en water of alleen ijs. De ijsdosering kan worden ingesteld van 1 tot 15 ijsblokjes of continu. Capaciteit voor 1200 gevulde glazen per dag en Cubeletijs ijs voor 100 klanten. Cubeletijs is gecomprimeerd, langzaam smeltend schilferijs en zeer geschikt om te gebruiken in koolzuurhoudende dranken, smoothies. Het apparaat heeft een snelle en gebruiksvriendelijke reinigingsmodus en kan ook aan de wand worden bevestigd. Optioneel is een kast (h 85 x b 40 x d 55) leverbaar waarop de dispenser kan worden geplaatst.

Adviesprijs:  3.395

exclusief BTW

Vind een verkooppunt
Ontdek alle voordelen
Beter voor het milieu

Alle EcoX ijsmachines maken gebruik van het koelmiddel R290. Dit koelmiddel is CFK- en HFK-vrij en is dus niet schadelijk voor het milieu.

Overal te plaatsen

De dispenser kan aan de wand worden gemonteerd of op een als accessoire leverbare kast (h 850 x b 396 x d 549 mm) worden geplaatst.

Onderhoudsvriendelijk

Goed onderhoud is van vitaal belang voor een langere levensduur. Dan is het goed te weten dat deze ijsmachine snel en eenvoudig is te reinigen.

24/7 bescherming tegen bacteriegroei en geurtjes

Agion maakt de ijsmachine schoner en  duurzamer. Alle kunststof delen zijn uitgevoerd met een Agion-protectielaag die de groei van micro-organismen tegen gaat en onaangename geuren voorkomt.

Specificaties
Standaard
Afmetingen
Aansluiting
Verbruik
Kenmerken
Vind een Scotsman dealer in de buurt
Koop dit product online bij
Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.