MXGL 938 AS

Zuiverder dan water.

Deze modulaire ijsmachine produceert maximaal 330 kg kristalheldere, langzaam smeltende gourmet ijsblokjes van het formaat Large. Doordat de mineralen uit het water niet worden ingevroren, blijft een ijsblokje over dat zuiverder is dan het water waaruit het is gemaakt. De ijsmachine beschikt verder over een antikalk systeem en is eenvoudig zelf te reinigen. Te combineren met een opslagbunker naar keuze.

Adviesprijs:  6.695

Vind een verkooppunt
Ontdek alle voordelen
Kristalhelder, puur, hard en traag smeltend

Dat zijn de kenmerken van Gourmet ijs. Doordat de mineralen uit het water niet worden ingevroren, is Gourmet ijs zuiverder dan het water waaruit het is gemaakt.

Te combineren met opslagbunker naar keuze

Scotsman biedt verschillende opslagbunkers die een perfecte combinatie vormen met de modulaire ijsmachines. Het perfecte koppel voor situaties waarin zowel een hoge productie als een hoge opslagcapaciteit worden gevraagd. De opslagbunkers zijn leverbaar met een capaciteit van 129 kg tot en met 478 kg.

Onderhoudsvriendelijk

Goed onderhoud is van vitaal belang voor een langere levensduur. Dan is het goed te weten dat deze ijsmachine snel en eenvoudig is te reinigen.

Doe-het-zelf schoonmaak eenvoudig en snel

De luchtfilter condensor is toegankelijk aan de voorzijde waardoor de reiniging eenvoudig zelf kan worden gedaan. Dit bespaart geld en zorgt voor een langere levensduur van de ijsmachine.

Constante hoge kwaliteit van het ijs

Dankzij de elektronische regeling blijft de kwaliteit van het ijs onder alle omstandigheden hetzelfde. Dus ook bij een wijziging van de omgeving- of watertemperatuur.

Nooit vergeten om het filter te reinigen

Clean alert geeft een melding voor het tijdig reinigen van het filter.

24/7 bescherming tegen bacteriegroei en geurtjes

Agion maakt de ijsmachine schoner en  duurzamer. Alle kunststof delen zijn uitgevoerd met een Agion-protectielaag die de groei van micro-organismen tegen gaat en onaangename geuren voorkomt.

Specificaties
Standaard
Afmetingen
Aansluiting
Verbruik
Vind een Scotsman dealer in de buurt
Koop dit product online bij
Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.