MXGXL 638 WS

Zuiverder dan water.

Deze modulaire ijsmachine produceert maximaal 260 kg kristalheldere, langzaam smeltende gourmet ijsblokjes van het formaat Extra Large. Doordat de mineralen uit het water niet worden ingevroren, blijft een ijsblokje over dat zuiverder is dan het water waaruit het is gemaakt. Dankzij de waterkoeling is dit apparaat geschikt voor ruimtes met minimale ventilatie zoals bijvoorbeeld een warme keuken of afwasruimte. De ijsmachine beschikt verder over een antikalk systeem en is eenvoudig zelf te reinigen. Te combineren met een opslagbunker naar keuze.

Adviesprijs:  5.595

Vind een verkooppunt
Ontdek alle voordelen
Optimale reiniging en hygiëne

Met een Scotsman ijsmachine met XSafe worden 99% van alle bacteriën en virussen vernietigd en wordt de vorming van schimmel en slijm aanzienlijk verminderd. Dit zorgt niet alleen voor minder schoonmaken en een langere levensduur, maar ook voor ijsblokjes van hoge kwaliteit met een neutrale smaak.

Kristalhelder, puur, hard en traag smeltend

Dat zijn de kenmerken van Gourmet ijs. Doordat de mineralen uit het water niet worden ingevroren, is Gourmet ijs zuiverder dan het water waaruit het is gemaakt.

Te combineren met opslagbunker naar keuze

Scotsman biedt verschillende opslagbunkers die een perfecte combinatie vormen met de modulaire ijsmachines. Het perfecte koppel voor situaties waarin zowel een hoge productie als een hoge opslagcapaciteit worden gevraagd. De opslagbunkers zijn leverbaar met een capaciteit van 129 kg tot en met 478 kg.

Onderhoudsvriendelijk

Goed onderhoud is van vitaal belang voor een langere levensduur. Dan is het goed te weten dat deze ijsmachine snel en eenvoudig is te reinigen.

Constante hoge kwaliteit van het ijs

Dankzij de elektronische regeling blijft de kwaliteit van het ijs onder alle omstandigheden hetzelfde. Dus ook bij een wijziging van de omgeving- of watertemperatuur.

Nooit vergeten om het filter te reinigen

Clean alert geeft een melding voor het tijdig reinigen van het filter.

24/7 bescherming tegen bacteriegroei en geurtjes

Agion maakt de ijsmachine schoner en  duurzamer. Alle kunststof delen zijn uitgevoerd met een Agion-protectielaag die de groei van micro-organismen tegen gaat en onaangename geuren voorkomt.

Specificaties
Standaard
Afmetingen
Aansluiting
Verbruik
Vind een Scotsman dealer in de buurt
Koop dit product online bij
Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.