NU 220 AS

Geschikt voor onder- en tussenbouw.

Deze ijsmachine met roestvrijstalen exterieur produceert maximaal 109 kg klassieke ijsblokjes. Het klassieke ijsblokje met zes zijden zorgt dankzij het grote oppervlak voor een snelle koeling van alle drankjes. Dit model beschikt over een bunker met een capaciteit van 37 kg. Onderhoud van deze ijsmachine is dankzij Cleanalert en OneTouch-cleaning eenvoudig. Luchtaanvoer en -afvoer verloopt via de voorzijde waardoor het apparaat ook geschikt is voor tussenbouw.

Adviesprijs:  2.895

exclusief BTW

Vind een verkooppunt
Ontdek alle voordelen
Start reiniging met één druk op de knop.

One touch cleaning maakt reiniging nog eenvoudiger. Druk op de CLEAN toets en de ijsmachine start de reiniging en spoelprocedure. Wanneer de reiniging is voltooid wordt dit op het apparaat aangegeven.

Onderhoudsvriendelijk

Goed onderhoud is van vitaal belang voor een langere levensduur. Dan is het goed te weten dat deze ijsmachine snel en eenvoudig is te reinigen.

Doe-het-zelf schoonmaak eenvoudig en snel

De luchtfilter condensor is toegankelijk aan de voorzijde waardoor de reiniging eenvoudig zelf kan worden gedaan. Dit bespaart geld en zorgt voor een langere levensduur van de ijsmachine.

Tussenbouwbaar

Deze ijsmachine heeft geen luchtaanvoer en -afvoer aan beide zijden waardoor deze zo efficiënt mogelijk geplaatst kan worden.

Geschikt voor plaatsing onder een werkblad

De luchtinvoer en – uitvoer verloopt via de voorzijde waardoor het apparaat onder een werkblad kan worden geplaatst.

Nooit vergeten om het filter te reinigen

Clean alert geeft een melding voor het tijdig reinigen van het filter.

Specificaties
Standaard
Afmetingen
Aansluiting
Verbruik
Kenmerken
Vind een Scotsman dealer in de buurt
Koop dit product online bij
Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.