NW 457 AS

IJsproductie later uit te breiden.

Deze modulaire ijsmachine met roestvrijstalen exterieur produceert maximaal 216 kg klassieke ijsblokjes. Het klassieke ijsblokje met zes zijden zorgt dankzij het grote oppervlak voor een snelle koeling van alle drankjes. IJsproductie is altijd uit te breiden door een extra apparaat er boven op te plaatsen. Onderhoud van deze ijsmachine is dankzij OneTouch-cleaning eenvoudig. Te combineren met een opslagbunker naar keuze.

Adviesprijs:  4.595

exclusief BTW

Vind een verkooppunt
Ontdek alle voordelen
Beter voor het milieu

Alle EcoX ijsmachines maken gebruik van het koelmiddel R290. Dit koelmiddel is CFK- en HFK-vrij en is dus niet schadelijk voor het milieu.

Start reiniging met één druk op de knop.

One touch cleaning maakt reiniging nog eenvoudiger. Druk op de CLEAN toets en de ijsmachine start de reiniging en spoelprocedure. Wanneer de reiniging is voltooid wordt dit op het apparaat aangegeven.

IJsproductie eenvoudig uit te breiden

Dit apparaat is stapelbaar waardoor de ijsproductie op een later moment kan worden verdubbeld zonder dat dit meer vloeroppervlak kost.

Onderhoudsvriendelijk

Goed onderhoud is van vitaal belang voor een langere levensduur. Dan is het goed te weten dat deze ijsmachine snel en eenvoudig is te reinigen.

Doe-het-zelf schoonmaak eenvoudig en snel

De luchtfilter condensor is toegankelijk aan de voorzijde waardoor de reiniging eenvoudig zelf kan worden gedaan. Dit bespaart geld en zorgt voor een langere levensduur van de ijsmachine.

Specificaties
Standaard
Afmetingen
Aansluiting
Verbruik
Kenmerken
Vind een Scotsman dealer in de buurt
Koop dit product online bij
Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.