XSafe: optimale reiniging en hygiëne

ONTDEK ONS NIEUWE REVOLUTIONAIRE SCHOONMAAKSYSTEEM

Met een Scotsman ijsmachine met XSafe worden 99% van alle bacteriën en virussen vernietigd en wordt de vorming van schimmel en slijm aanzienlijk verminderd. Dit zorgt niet alleen voor minder schoonmaken en een langere levensduur, maar ook voor ijsblokjes van hoge kwaliteit met een neutrale smaak.

XSafe van Scotsman is is een natuurlijk sanitair en volledig geïntegreerd systeem dat zorgt voor een optimale reiniging en hygiëne.

Automatisch reinigingssysteem

XSafe is een reinigingssysteem voor ijsmachines dat bescherming biedt tegen virussen, bacteriën, schimmels en gisten. Het systeem werkt met behulp van ultraviolet licht, dus zonder chemicaliën.

XSafe gebruikt UV-licht met een hoog vermogen om een ​​reactief mengsel van zuurstof, ozon en fotoplasma te creëren dat continu in de lucht in de ijsmachine circuleert. Met deze behandelde lucht wordt de groei van virussen, bacteriën, gisten en andere veelvoorkomende micro-organismen geremd.

Het resultaat is een hygiënisch schone ijsblokjesmachine. Volledig automatisch.

De beste kwaliteit ijsblokjes

De voordelen van een ijsblokjesmachine met XSafe zijn de verbeterde hygiëne, betere machineprestaties en een betere ijskwaliteit.

Door de lucht in de machine te behandelen tegen virussen, bacteriën en
micro-organismen blijft de ijsmachine langer schoner. Dit zorgt ervoor dat er minder arbeid en stilstandtijd nodig is om geplande reinigingen uit te voeren.

Deze ijsblokjesmachines presteren beter, waardoor zuiverder, helderder en geurvrij ijs ontstaat en de machineonderdelen minder worden belast.

EFFICIËNT

XSafe verlaagt de schoonmaak- en onderhoudskosten met meer dan 50% per jaar. De reden? Het is eenvoudig: dit krachtige reinigingssysteem vermindert het aantal jaarlijkse schoonmaakbeurten die uw machine nodig heeft.

EFFECTIEF

99%

REDUCTIE VAN SCHIMMEL EN SLIJM

99%

VERNIETIGING VAN BACTERIËN EN VIRUSSEN

30%

VERLENGING VAN DE LEVENSDUUR VAN DE IJSMACHINE

Vind de ideale Scotsman ijsmachine

Een groot deel van het Scotsman assortiment is uitgevoerd met XSafe. Klik hieronder om te vinden welke XSafe ijsmachine het beste bij jouw wensen past.

Koop dit product online bij
Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.