Contact

Buram Electro B.V. is importeur van Scotsman ijsmachines in Nederland.

Heeft u specifieke vragen die niet worden beantwoord op onze site of wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Buiten kantooruren kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen. Wij nemen dan – indien nodig – de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Buram Electro BV

Handelsweg 30
1422 DW Uithoorn
Tel. (0297) 23 99 99

Productinformatie

Tel. (0297) 23 99 44
info@buram.nl

Naast Scotsman importeert Buram Electro B.V. al meer dan al meer dan 60 jaar Liebherr koel- en vriesapparatuur in Nederland. Liebherr is dé specialist voor koelen en vriezen en biedt een groot assortiment koel- en vriesapparaten voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik. Meer informatie over Liebherr vindt u op www.koelen.nl.

Koop dit product online bij
Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.