De beste ijsmachine voor iedere situatie

Scotsman biedt de beste ijsmachines voor professioneel gebruik. Innovatieve technologieën zorgen voor een hoge betrouwbaarheid, optimale hygiëne, een grote flexibiliteit bij het plaatsen en de beste kwaliteit ijsblokjes.

  • Kristalheldere Gourmet ijsblokjes
  • Optimale hygiëne
  • Bijna overal te plaatsen
  • Beter voor het milieu

Kristalhelder, puur, hard en traag smeltend

Gourmet ijsblokjes

Er zijn Scotsman ijsmachines voor verschillende soorten ijsblokjes. De Gourmet ijsblokjes van Scotsman Ice zijn echter uniek. Ze zijn kristalhelder, puur, hard en traag smeltend. De snelle afkoelende werking en langzame verdunning zorgen voor een langdurige afkoeling van de drank. Doordat de mineralen uit het water niet worden ingevroren, is Gourmet ijs zuiverder dan het water waaruit het is gemaakt.

 

De voordelen van Scotsman ijsmachines

Voorkom verspreiding van bacteriën

XSafe

Met een Scotsman ijsblokjesmachine met XSafe worden 99% van alle bacteriën en virussen vernietigd en wordt de vorming van schimmel en slijm aanzienlijk verminderd. Dit zorgt niet alleen voor minder schoonmaken en een langere levensduur, maar ook voor ijsblokjes van hoge kwaliteit met een neutrale smaak.

Bijna overal te plaatsen

Progressive Water Discharge (PWD)

Scotsman ijsblokjesmachines bieden maximale flexibiliteit als het gaat om de plaats van het apparaat. Dankzij Progressive Water Discharge (PWD) op de EC- en EF-serie kan de waterafvoer 1,5 meter hoger liggen of maximaal 15 meter bij de ijsmachine verwijderd zijn.

Beter voor het milieu

Duurzame EcoX ijsmachines

Alle Scotsman EcoX ijsmachines maken gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel R290. Dit koelmiddel is CFK- en HFK-vrij en is daarom niet schadelijk voor het milieu. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de prestaties. Alle duurzame EcoX ijsmachines hebben een hoge koelcapaciteit en werken energiezuinig.

Bij Scotsman hebben we een passie voor koffie

Ongeacht welke stijl het beste bij jou past – filterkoffie, espresso, drip brew, geperst of anders – wij vinden dat koffie altijd perfect gemaakt en gepresenteerd moet worden. Scotsman ambassadeur en wereldkampioen barista Michalis Dimitrakopoulos helpt ons de koffie- en ijscultuur te koesteren.

De beste ijsblokjes voor iedere situatie

Gourmet ijsblokjes

De Gourmet ijsblokjes van Scotsman zijn kristalhelder, puur, hard en traag smeltend. De snelle afkoelende werking en langzame verdunning zorgen voor een langdurige afkoeling van de drank.

Klassieke ijsblokjes

Het klassieke ijsblokje met zes zijden zorgt dankzij het grote oppervlak voor een snelle koeling van alle dranken.

Cubelet ijs

Compact samengeperst schilferijs in onregelmatige chips. Cubelet-ijs is zeer geschikt om te gebruiken in koolzuurhoudende dranken en smoothies. Cubelet-ijs is  bovendien perfect voor de presentatie van voedsel.

Schilferijs

IJs in zijn meest natuurlijke vorm dat zich vormt bij een temperatuur van net onder nul graden Celsius. Schilferijs is zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen zoals koeldisplays en het gekoeld transport van verse vis. Ook ideaal voor het koelen van Champagne.

Vind de ideale Scotsman ijsmachine

Ongeacht welke soort ijs je zoekt, welke capaciteit je nodig hebt en waar de ijsmachine komt te staan; Scotsman biedt voor iedere situatie de beste ijsmachine. Klik op de knop hieronder en vind dankzij de filters eenvoudig de machine die het beste bij je wensen aansluit.

Koop dit product online bij
Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.