EFC 134 AS

Onderbouwbare ijsmachine met bunker.

Deze ijsmachine met roestvrijstalen exterieur produceert maximaal 143 kg cubelet ijs. Cubeletijs is gecomprimeerd, langzaam smeltend schilferijs en zeer geschikt om te gebruiken in koolzuurhoudende dranken en smoothies, maar ook ideaal voor een gekoelde presentatie van voedsel. Dit model beschikt over een bunker met een capaciteit van 44 kg. Luchtaanvoer en -afvoer verloopt via de voorzijde waardoor het apparaat ook geschikt is voor tussenbouw. Dankzij Progressive Water Discharge (PWD) kan de waterafvoer tot 1,5 meter hoge

Adviesprijs:  5.695

exclusief BTW

Vind een verkooppunt
Ontdek alle voordelen
Meer vrijheid bij ontwerp ruimte

Dankzij Progressive Water Discharge (PWD) kan de waterafvoer 1,5 meter hoger liggen of maximaal 15 meter bij de ijsmachine verwijderd zijn. Dit biedt meer flexibiliteit bij het inrichten van een ruimte.

IJsschep altijd bij de hand

De interne schephouder geeft de ijsschep een vaste plaats. Zoeken naar de ijsschep behoort daarmee tot het verleden.

Onderhoudsvriendelijk

Goed onderhoud is van vitaal belang voor een langere levensduur. Dan is het goed te weten dat deze ijsmachine snel en eenvoudig is te reinigen.

Doe-het-zelf schoonmaak eenvoudig en snel

De luchtfilter condensor is toegankelijk aan de voorzijde waardoor de reiniging eenvoudig zelf kan worden gedaan. Dit bespaart geld en zorgt voor een langere levensduur van de ijsmachine.

Constante hoge kwaliteit van het ijs

Dankzij de elektronische regeling blijft de kwaliteit van het ijs onder alle omstandigheden hetzelfde. Dus ook bij een wijziging van de omgeving- of watertemperatuur.

Tussenbouwbaar

Deze ijsmachine heeft geen luchtaanvoer en -afvoer aan beide zijden waardoor deze zo efficiënt mogelijk geplaatst kan worden.

Geschikt voor plaatsing onder een werkblad

De luchtinvoer en – uitvoer verloopt via de voorzijde waardoor het apparaat onder een werkblad kan worden geplaatst.

24/7 bescherming tegen bacteriegroei en geurtjes

Agion maakt de ijsmachine schoner en  duurzamer. Alle kunststof delen zijn uitgevoerd met een Agion-protectielaag die de groei van micro-organismen tegen gaat en onaangename geuren voorkomt.

Specificaties
Standaard
Afmetingen
Aansluiting
Verbruik
Kenmerken
Vind een Scotsman dealer in de buurt
Koop dit product online bij
Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.